Hvorfor vandbånd?

Det helt unikke ved vores vandbånd er at det er langt og vi kan lade hesten gå på båndet uden og være bundet fast. Vi har mulighed for at benytte hjælpemidler, så vi får din hest i balance og vi står altid klar til at hjælpe din hest.

Vi står på en observations bro, hvor vi ser din hest oppe fra. Vi har også mulighed for, at se din hest fra siden, da vi har glas i hele siden, dette gør at vi kan se hvor din hest eventuelt har små skævheder og øjeblikkeligt kan afhjælpe dens problem.

Vandbåndet er fantastisk til at bygge muskler op med, da hesten kan gå i skridt og vi har mulighed for, at bruge den mængde vand der skal til for, at hesten bruger sig optimalt. Hesten går med selvbæring og kan derfor reducere vægbelastningen og rystelser i ledene og skabe modstand til ledbevægelse. Ved vandmodstanden viser det sig at bevægelsen, ved forskellige vandhøjder ændre sig.

Internationale test har vist, at sig træning på vandbånd er den perfekte løsning til, at øge konditionen, fremme muskel udviklingen, forbedre præstationen, fremmer korrekt holdning, bedre balance i ridning, øger hjertefunktionen og forbedre flexibilitet.

Det viser sig også at genoptrænings perioden kan reduceres i helt op til 60%

Pris pr gang 280 kr

Der gives rabat ved køb af flere gange.