Velkommen til Happy Horse Spa & Rehab

  • Happy horse spa og rehab er et center, hvor vi sætter fokus på din hestes trivsel og holdbarhed.

  • Vi giver din hest velvære og en afveksling i daglig træning.

  • Vi gør alt hvad der står i vores magt for at din hest bliver stærk i sporten og eller igen kan komme tilbage i sporten.

  • Vi samarbejder med Dr. Marthias Baumann, som igennem mange år har forsket og brugt vores maskiner til genoptræning af hestene.

  • Vi sætter din hest i centrum og indkalder de kræfter der skal til for at vi får din hest glad igen.

  • Vi samarbejder med din dyrlæge og sikre os det helt rigtige forløb til dig og din hest.

  • Vi hjælper også gerne med et afklaringsforløb, hvis du har brug for det.

24-03-2020

Et tilbageblik på 2019

Vi er jo efterhånden ved at være godt igang med 2020, men det forhimdre os ikke i at se tilbage på et 2019, der er fyldt med mange gode minder.

15-05-2019

Hingstekåring 2019

 

Herning er for mange et af årets heste begivenheder og det er det også for mig. Jeg elsker stemningen der er igennem alle dagene og for mig er det også en tradition hvor alle vi hestefolk får snakket og netværket med hinanden. Læs om mit Herning.

15-04-2017

Heste i Rehab

Når hesten kommer i rehab er det en tillidssag med hesteejere og os. Det er vigtigt for os, at vi får startet rigtigt, så inden vi overhovedet får hesten på nogen af vores maskiner er der talt med dyrlægen eller dyrlægen har lavet en udførlig genoptræningsplan.

 

29-11-2016

Vi har forrygende travlt

Der har lige fra dag 1 været utrolig travlt hos os og vi er blevet taget utrolig godt imod. Vi har allerede nu mange faste kunder som vælger og køre deres hest på vandbånd, spa og vibrationsbånd og rigtig mange har også valgt at sætte deres heste enten på ferie eller Rehab hos os. Det er vi utrolig glade for. 

Nyheder