Happy horse spa & rehab

Happy Horse Spa & Rehab, er en service/behandlings virksomhed, som henvender sig til alle heste ejere, professionelle som amatører.

Konceptet i virksomheden er enkelt – Vi tilbyder velvære til hesten. Det kan være et genoptræningsforløb i forbindelse med at hesten er skadet, men det kan også være et forløb der er basseret på kondition, muskel opbygning, samt velvære for den enkelte hest.

Til genoptræning af hesten har Happy Horse Spa og Rehab flere specialister tilknyttet virksomheden, værende sig eksempelvis dyrlæger, heste kiropraktorer m. fl. Det skal også understreges at vi samarbejder selvfølgelig også med jeres egen valgte dyrlæge.

Taler vi om kondition, muskel opbygning, samt velvære, aftales forløbet med dig og der vejledes ud fra jeres ønske og hestens behov.

Vi vil sætte jer som kunder i fokus og vil med stor faglighed vejlede jer, så I får den bedste behandling hos os. Der kan tilbydes opstaldning og vejledning i foder, under og efter behandlingen.

Som en sidegevinst kan vi tilbyde hesten massage, kiropraktik, fysioterapi og tandlæger. Vi indkalder de specialister der skal til for at optimere fuld helbredelse/præstation og efter dit ønske.

Vi VIL gøre din hest glad!!!