Hvem står bag?

Happy Horse Spa og Rehab ejes og drives af Maria Styn – Hajslund. Hun er 42 år gammel, gift med Bjarke Stryn – Hajslund og samme har den børnene Karoline på 12 år og Laurits på 10 år.

Maria har haft med heste, at gøre siden bleen stadig var på og sad på sin første hest inden hun kunne gå. Maria har deltaget aktivt hendes forældres stutteri og hestepensionssted, hvor Maria stod for daglig drift, ledelse og ridning af de unge heste.

Maria Skriver:

Min opvækst har været fyldt med heste og jeg kan kun huske, at vi altid har haft mange heste.
Da jeg var barn og op i min ungdom begyndte mine forældre og lave ridelejr for børn og unge mennesker, samt deres forældre og turistridning. Det var en sjov tid med masser af liv på gården. Jeg underviste dagligt alle eleverne og vi red hver dag i skoven. Om eftermiddagen, stod den på turistridning. Fuld fart på sommerferien.

Da jeg blev 18 år flyttede jeg til Ålborg for, at forsætte min læretid som tjenerelev, det var en god tid i på Stygge Krumpen, men hestene trak og jeg flyttede hjem, så jeg kunne ride lidt når jeg havde fri.

Efter min tid på Stygge krumpen startede jeg hos min forældre i deres opholdssted for unge. Jeg stod for dagtilbuddet i stalden. Hvor de unge skulle ride og deltage i de daglige rutiner i stalden. Det blev en stor succes og vi byggede fra 1998 – 2000 ny stald og ridehus. Hurtigt fik jeg ideen om at vi skulle have pensionære og inden længe var stalden fyldt op og jeg lavede ridekurser og masser af sjove events.

Jeg tog uddannelsen, som hestemassør, da det altid har været mig meget magtpåliggende, at hesten skulle have de optimale muligheder for at præstere, som de topatleter de er! Mine heste har svømmet hele deres tid hos mig, fået kiropraktik , fysioterapi og dagligt masser af foldtid. Jeg har prøvet på, at gøre deres tid som ridehest sjov og fyldt med indhold.

Som rytter og hestemenneske har det altid været vigtigt for mig, at hesten er kommet i første række og jeg har altid kigget på hesten, som min samarbejdspartner og makker, da det for mig altid har været vigtigt at hesten har trives i mit selskab og at samarbejdet har været optimalt.

Drømmen om at starte et spa og rehabiliteringscenter for heste har været længe under vejs. Allerede som ganske ung fik jeg tanken om at starte et center op, men der havde jeg ikke de økonomiske rammer for det, ej heller stedet, som kunne egne sig til det. Da min mand og jeg var på udkig efter ejendom, var det vigtigt for os at stedet evt kunne rumme et Spa og Rehab center for heste. Det fandt vi i 2007, hvor vi købte vores ejendom her på Melvadvej. Ejendommen havde alt hvad vi kunne tænke os og vi slog hurtigt til da lejligheden bød sig. Vi skulle dog lige have overstået vores børneræs med små børn før vi kunne komme i gang med at realisere vores drømme.

Nu er tiden kommet, hvor vi snart kan slå dørene op for jer alle sammen og vi glæder os til at byde jer velkommen.