<

Et tilbageblik på 201924-03-2020 - 13:42

Vi er jo efterhånden ved at være godt igang med 2020, men det forhimdre os ikke i at se tilbage på et 2019, der er fyldt med mange gode minder.

 

Vi fik i starten af 2019 endnu mere tralvt end de forgående år og vi kom godt fra start. Det vi ser mest frem til når vi starter et nyt år er hingstekåring i Herning. Vi elsker at komme der, være en del af en fantastisk stemning og ikke mindt se vildt mange dejlige heste,både i konkurrence og til kåringen. Vi havde nogle dejlige dage dernede.

Senere i Marts tog jeg på kursus i tyskland, hvor vi lærte en masse om rehabilitering af heste, med nogen af verdens førende specialister, som virkelig forstod at lære fra sig. Vi fik en masse med hjem i rygsækken og blev endnu bedre til det vi i forvejen er vildt gode til, nemlig genoptræning af hest. 

April måned blev også tralv for os på happy horse spa og rehab, vi fik fik masser af heste ind på ophold og vi langerede vores video med tissemandsvask, som i en periode blev set og delt af rigtig mange af jer skønne mennesker. det gav samtidig anledning til at rigtig mange af jer blev opmærksomme på at det faktisk er vigtigt og i kom igang med at vaske tisseleif :-) 

Fra maj til slut august havde vi rigtig travlt med ferieophold, det er vores højsæson og vi er tralvt beskæftiget med at passe heste for folk, som var på ferie. Dejligt at kunne hjælpe og at i alle viser den store tillid vi ved det kræver når vi passer jeres guld.

September og oktober var også travle med heste på genoptræning og alle jer der dagligt kommer forbi med hesten, vi nyder jeres selskab og de snakke vi får med jer mens i er her. SKØNT

November og december er to travle måneder for os og vi fik igen lov til at passe masser af skønne heste i den periode.

Egentlig er vi langt henne i marts 2020 med Covid 19 overalt i nyhederne og det fylder også en del her hos os. Vi ser jo at i aflyser jeres ophold fordi ferien bliver aflyst, det er hårdt for os alle i den her til, men vi er nød til at holde sammen ved at holde afstand og så er jeg sikker på at mange af jer igen dukker op og vi kan være sammen hen over sommeren.

De bedste hilsner herfra:-)

Nyheder <