<

Heste i Rehab 15-04-2017 - 13:55

Når hesten kommer i rehab er det en tillidssag med hesteejere og os. Det er vigtigt for os, at vi får startet rigtigt, så inden vi overhovedet får hesten på nogen af vores maskiner er der talt med dyrlægen eller dyrlægen har lavet en udførlig genoptræningsplan.

 

 

 

Mange heste får igennem deres liv som ridehest brug for genoptræning efter skade.

 

Det er meget forskelligt fra skade til skade hvordan hesten skal trænes og hvilke makiner vi vælger,at benytte. Der er også en vigtig faktor i forhold til hvor alvorlig skaden er om hesten må gå på maskinerne hver dag og om der er nogen af maskinerne vi vælger slet ikke, at bruge. 

 

Vi arbejder hele tiden tæt sammen med dyrlægen, for vi ser indimellem, at den genoptræningsplan, som vi har lavet sammen med dyrlægen, ikke altid holder stik og så må vi justere den. Ikke en hest er ens og det er ikke altid at en plan der virker på en hest har den samme effekt på en anden hest.

Hvis din hest skulle være så uheldig og komme til skade er det vigtigt du kontakter din dyrlæge for hurtig udredning og når du har en diagnose, kan du kontakte, så vi hurtigt kan komme igang med genoptræningen. Vi kan ikke stille diagnoser på din hest. 

<